OVO JE PRAVA LJUBAV: Ako vaš partner radi ove stvari, definitivno je ludo zaljubljen u vas!

OVO JE PRAVA LJUBAV: Ako vaš partner radi ove stvari, definitivno je ludo zaljubljen u vas!

18 фебруара, 2018 Off By tutuko

Ako ovo dobijate, znaćete da je pored vas momak vredan pažnje…

Uspešni ljubavni odnos zahteva kompromis. Ali, stepen kompromisa, odnosno ravnoteže koja odgovara i vama i njemu, morate odrediti sami. Sigurne smo kako ne želite da se jednog jutra probudite i shvatite kako ste potraćili godine na odustajanje od svojih ciljeva i hobija samo kako biste njemu udovoljili.

Vaši ciljevi

Naravno, vas dvoje ste tim, ali i dve individue. Neki ciljevi su vam zajednički, ali tu još uvek postoje oni koji su samo vaši, o čemu god da se radilo. A upravo od tih ciljeva ne biste nikada smeli odustati niti on ima pravo da to traži od vas. Svi zaslužujemo partnera koji će nas podržavati u svemu.

Stalno vas ljubi

Iz čista mira, bez povoda, on ima potrebu da vas obasipa poljupcima u obraz, glavu, usne, telo… Ako imate pores sebe muškarca koji često ovo radi, znači da još uvek oseća leptiriće i naprosto vas obožava

Upoznaje vas sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za momke njihovo mišljenje je od presudne važnosti. Ako vas upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje ceni, znači da mu ipak niste samo jedna od prolaznih avantura!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3