OVI horoskopski znakovi se bukvalno “raspadnu” dok dođu do srodne duše

OVI horoskopski znakovi se bukvalno “raspadnu” dok dođu do srodne duše

26 фебруара, 2018 Off By tutuko

Niko ne želi da odnos, u koji su uložili toliko emocija, vremena i truda – rezultira neuspehom. Međutim, zvezde kao da su po pitanju dugih veza i braka naklonjenije nekim znakovima u odnosu na druge, koji češće moraju svoj život da grade – ispočetka. Otkrijte jeste li i vi u ovoj grupi…

Bik

Uvek u petoj brzini, Bikovi tokom celog svog života imaju priliku da upoznaju izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mestima. Veseli i pomalo bučni, a uvek izuzetno zanimljivi, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju i pre braka imaju mnoge veza. Tako i uspevaju da iskristalizuju u svojoj glavi pored kakve osobe žele da provedu život. Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu s kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više se oslanjanjući na intuiciju nego na racionalno razmišljanje.

 

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili na svetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, ona će ta strana i te kako to moći iskoristiti i pretvarati se da je ono što nije kako bi Bika navela što pre na brak. I čim prođe malo vremena nakon venčanja, bračni suputnik pokazuje svoje pravo lice.

 

Čak i kad je u braku sa izuzetno tolerantnom osobom, Bik će i dalje želeti da se kreće na hiljadu mesta i često će zapostavljati kuću i porodični život.

 

Ako mu osoba s kojom je u braku pokaže da može i bez njega nesmetano da funkcioniše, proradiće sujeta i počeće da se inati, što može dovesti do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, uradiće sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile. Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne veže, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dopušta da ga iko gazi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3