Ova 4 horoskopska znaka će u martu imati sreće s novcem

Ova 4 horoskopska znaka će u martu imati sreće s novcem

3 марта, 2018 Off By tutuko

Zvezde su se pobrinule da tokom marta nekim znakovima obezbede bolje uslove za sticanje para – ako ste na ovoj listi, samo treba da se potrudite da ih prepoznate.

Blizanci

Puno novih prilika koje vam se nude mogu da unaprede vašu karijeru, društveno – profesionalni status i da vam donese željeni uspeh u martu 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom meseca, a zatim, nakon 6. marta prelazi u srećnu 11. kuću Blizanaca.

Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima, a Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne saradnje, novac i podršku. Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima delite iste interese ili ciljeve. Imaćete naklonost nadređenih, sledbenika, fanova, prijatelja i svakog ko može da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve.

Trigon kojeg formiraju Sunce (smešteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! – smešten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najverovatnije u drugoj dekadi meseca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3