NUMEROLOŠKA PROGNOZA DO PROLEĆA 2018. GODINE: Evo kakva SUDBINA nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja..

NUMEROLOŠKA PROGNOZA DO PROLEĆA 2018. GODINE: Evo kakva SUDBINA nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja..

октобар 5, 2017 Off By Altina

Detaljna numerološka prognoza do proleća 2018. godine, a evo šta vam brojevi predviđaju!

 

Na globalnom planu, period od proleća 2017. do proleća 2018. godine, biće pod naglašenim uplivom energije broja jedan. Ovo je godina novih početaka i raščišćavanja svih loših iskustava iz prošlosti. U nastavku je godišnja prognoza zavisno od ličnog broja.

 

Kako se dobija lični broj?

Sve brojeve iz datuma rođenja zbrojite i svedite na prost jednocifreni broj.

Na primer: Osoba je rođena 1. 1. 1991. godine.

Postupak izračunavanja ličnog broja je sledeći: 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 1 = 22 = 2 + 2 = 4

Ovu astronumerološku analizu čitajte prema vašem ličnog broja. Neka vas ne zbuni što se u analizi pojavljuje i broj vaše lične godine, koji je drugačiji nego vaš lični broj. Ukratko, čitajte tekst po naslovu vašeg ličnog broja, koji ste izračunali. Na primer, ako je vaš lični broj 1, onda ćete čitati sve što se odnosi za taj broj, iako će iz teksta biti vidljivo da vam je lična godina u broju 2.

 

LIČNI BROJ 1

Ovo je vaša godina broja 2, kojim vlada planeta Jupiter.

Period od proteklih godinu dana, za mnoge od vas bio je tenzičan, pun stega i ograničenja. Ali, sada možete odahnuti. Na ličnom planu, moguće je suočavanje sa brojnim, duboko potiskivanim blokadama i strahovima. To može biti vrlo neugodno. Posebno ako se tiče onih potisnutih, negativnih emocija, koje vas blokiraju na nekom relevantnom životnom području. Možda sada bude više neugodnosti i patnji, pa čak i suza češće nego inače, ali već jednom morate izaći iz svoje zone komfora i napraviti preko potrebne promene. Ako ste u lošem braku, ili ste na bilo koji način žrtva loših porodičnih odnosa, polako počinjete uviđati kako je neophodno povući crtu i napraviti promene iz korena. Znajte, žrtvovanje nije odraz ljubavi. Pravu ljubav ćete pokazati kada ispunite jedan uslov, a to je da volite sebe.

 

U ovoj godini vam se intenzivno aktivira polje finansija. Iako u nekim periodima stvari mogu delovati kao da vam ne idu na ruku, kada se sve zbroji sada su odlične mogućnosti da rešite sve financijske probleme, kao i one vezane za sve ono što predstavlja vaše ciljeve, želje i zamisli. Otvaraju Vam se mogućnosti za bolju zaradu, novi posao koji donosi bolji prihod ili dodatan posao, kao i rešavanje svega što se tiče dugovanja, refinanciranja kredita i investiranja. Ipak, kako broj dva simbolizira osobnu zaradu, najbolje je da se (što je više moguće) oslanjate na lične snage. Pored toga, dvojka se vezuje i za skrivene ili potisnute talente i potencijale, pa se bez ikakvih razmišljanja usmerite ka istima. Posebno dobri periodi za finansije vam je bio april, kao što je i čitava jesen. Prva polovina leta donela vam je dobre mogućnosti za igre na sreću, ali uz više truda i fokusa. Tokom ove godine izuzetno su dobri aspekti za one koji se bave poljoprivredom, posebno za sve poslove koji se tiču rada na zemlji, pa ako razmišljate o velikom zaokretu u svom životu, u smislu odlaska na selo, bez obzira koliko vam se činilo kao velika promena, imaćete mnogo uspeha. Ako se možda pitate na šta da usmerite svoju energiju u poslovnom smislu, neke od glavnih smernica u simbolici broja dva su – finansije, burzovno poslovanje, trgovina, rad sa zemljom, rad sa prehranom.

 

Što se zdravlja tiče, izražena je podložnost psihosomatskim bolestima. U godini dvojke, vrlo su česti problemi sa štitnom žlezdom. Dvojka aspektira i probleme sa grlom, upale i infekcije, kao i bolove u vratu. Takođe, upravlja i hranom, pa u slučaju da razmišljate o promeni režima ishrane, pravo je vreme da to učinite. Nezavisno od toga koji vam je cilj promene, da li, na primer, zbog regulisanja telesne težine, promene režima ishrane iz etičkih razloga ili zbog zdravijeg života, važna je samo jasna i čvrsta odluka i uspeh sigurno neće izostati. Uzevši u obzir vaš broj 1, u ovoj godini se obrazuje kod 1-2-3, pa sve što ste započeli u prethodnom periodu, biće okončano sada u najpozitivnijem mogućem smislu. Dok će sve novo što budete započeli, ići polako i postepeno, a sve u cilju toga da bude kvalitetno i trajno.

 

…nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9