Numerologija otkriva tajne 2018. godine: kakvu sudbinu nosi vaš lični broj u godini vladavine žena

Numerologija otkriva tajne 2018. godine: kakvu sudbinu nosi vaš lični broj u godini vladavine žena

фебруар 20, 2018 Off By Altina

Kako da izračunate svoj broj na osnovu datuma rođenja i proverite šta vam sudbina donosi u 2018. godini? Pročitajte!

Na pragu smo godine Dvojke koja je pod vlašću Meseca, zbog čega će ovo biti godina žena u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu. Inače, Dvojke su sklone promenama raspoloženja, ali i vrlo kreativne, pa će ove godine umetnički potencijali doći do punog izražaja, zbog čega će u prvi plan izbiti umetnici, kompozitori, pevači, glumci, slikari kod kojih će biti naglašeni inspiracija i mašta.

 

Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 18.7.1977. godine, sabiranjem 1+8+7=16 i svođenjem na jedan broj 1+6=7 dobijate bioritamski broj sedam (podložnost stresu). Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+7=24 i svođenjem na jedan broj 2+4=6 dobija se generacijski broj šest (lepota, seksepil), a sabiranjem bioritamskog i generacijskog 7+6=13, 1+3=4 dobija se lični broj 4 (upornost, istrajnost). Tako je, na kraju, vaša numerološka kombinacija 7-6-4. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama. Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj.

 

JEDINICA

Vaša energičnost, dinamičnost i potreba da pokažete svoje talente i sposobnosti, ove godine dolaze do izražaja više nego ikada ranije. Pred vama su velike šanse koje treba da iskoristite, i vi ćete to učiniti, “oduvaćete” konkurenciju, čak i one osobe koje imaju mnogo više životnog i poslovnog iskustva od vas. Možete da očekujete napredovanje u karijeri, vaši šefovi će umeti da prepoznaju i cene vašu istrajnost i posvećenost poslu, tako što će vas nagraditi boljom pozicijom na poslu, povišicom ili povećanjem plate.

Pred vama su novi izazovi, tako da ćete poželeti da se angažujete i u nekim novim oblastima, a najvažnije je da budete sigurni u sebe i uspećete u svemu što ste zamislili. Predstoje vam prijatne promene na ljubavnom planu, novi susreti i poznanstva na kraćim putovanjima sa nekom Jedinicom, Peticom ili Devetkom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa osobama koje dugo poznajete, bračnim ili emotivnim partnerom, rođacima, bliskim prijateljima i kolegama. Pošto vama upravlja Mars, pokušajte da kontrolišite agresivnu crtu svog karaktera.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4