Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Podznak Strelac

Dane pred vama želite da posvetite porodici. Očekuju vas lepi susreti sa dragim osobama, sa vašim prijateljima i voljenom osobom. Očekuju vas i neke proslave. Rešićete neke ranije nesuglasice sa nekim iz porodice. Shvatili ste da na različit način posmatrate istu stvar, i da ne možete to nikako promeniti. Takođe, očekuju vas neka prijatna iznenađenja i pokloni.

Podznak Jarac

Dani pred vama biće ispunjeni kraćim putovanjima. Očekuje vas mnogo poseta, kako svojoj porodici, tako i prijateljima koje dugo niste videli. Radujete se razgovorima sa prijateljima, jer mnogo je tema o kojima želite da pričate. Svakako, putem društvenih mreža može vam se javiti neko ko će vam delovati izuzetno zanimljivo, i učiniti da dani brže prolaze. Nećete previše verovati u neka obećanja i želećete što pre da se uverite u istinitost izrečenog.

Podznak Vodolija

Usmereni ste na neke nove ideje, koje će poboljšati vašu poslovnu situaciju. Ništa ne želite da prepuštate slučaju. I rešeni ste da svaku zanimljivu ideju, ma koliko ona drugima izgledala nemoguće, sprovedete u delo. Zbog toga se možete sukobiti sa nekim prijateljem. Koji neće imati previše razumevanja za vaše, pomalo ekscentrično, ponašanje. Većinu svojih planova držaćete u tajnosti. Očekuje vas uspeh.

Podznak Ribe

Vi, dragi moji, zaista uživate. Osećate kako je ovo vaše vreme. Birate samo posebne osobe za svoje društvo u narednim danima. Ogradili ste se od bilo kakvog uticaja negativne energije. I kao da želite da zaboravite da tamo negde, u stvarnom svetu, postoji čitav jedan spisak obaveza koje čekaju na vas. Zbog toga možete imati neke probleme na poslu. Pokušajte da rešite makar ono što je neophodno, pre nego što počnete sa odmorom za kojim žudite. Ukoliko ste planirali da idete na neko putovanje, sada vam se pružaju uslovi za to.

Стране: 1 2 3 4