Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Podznak Devica

Vama je proleće već počelo. Predali ste se u potpunosti emociji i ne dozvoljavate da bilo šta utiče na vaš oblak sreće, mira i spokoja. Mogući su nesporazumi sa porodicom, jer oni ne razumeju vaše trenutno raspoloženje i osećanja. A vi nemate želju ni potrebu da drugima objašnjavate kako se osećate. Ljubomorno za sebe čuvate svoj komadić raja. Očekuje vas mnoštvo zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Kao i nekoliko romantičnih putovanja na kraće relacije.

Podznak Vaga

Previše energije ulažete u svoje obaveze, planove i ciljeve. Ginete za ono što želite da postignete. Nesvesni koliko truda i energije ulažete. Verujući kako je vaša energija nepresušna. Stoga se nemojte iznenaditi kada vas umor bukvalno sastavi i kada naiđu dani u kojima ćete želeti samo da ležite, spavate i odmarate. Naravno, vama ovakvi trenuci nisu nepoznati. Ali se ne dešavaju toliko često. Neko od prijatelja će vam pomoći da uspete u svim planovima za ovu nedelju.

Podznak Škorpija

Dragi moji, vi živite ljubav ovih dana. I nije vam toliko važno da li je ta ljubav usmerena i na nekoga drugoga, osim na vas.

Shvatili ste koliko vam je prijatno u sopstvenoj koži, u sopstvenom društvu i ne biste menjali taj osećaj ni za šta. A ljubav privlači ljubav. Mnogi od vas primetiće u svom okruženju nekoliko osoba kojima se dopadaju. A pažnja će vam svakako prijati. Posvetite se svom hobiju, možete postići veliki uspeh.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4