Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 2. marta 2018. godine

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Podznak Bik

Rešili ste da malo sredite odnose sa vašim prijateljima. Da se javite onim osobama koje već neko vreme niste čuli i videli, i da porazgovarate o svemu što se u međuvremenu i vama i njima desilo. Mogu vas iznenaditi lepe vesti od neke drage osobe. Neko od vas će u narednim danima proslavljati uspeh nekog prijatelja. Svakako, lep period je pred vama.

Podznak Blizanci

Osećate se kao da ste zatrpani poslovnim obavezama. Kao da vremena imate sve manje, a poslovi se nikako ne smanjuju. Mnogi od vas razmišljaju o svom profesionalnom opredeljenju. Neko planira da upiše dodatni kurs. A neko sumnja u put kojim je krenuo. Zbog predanosti poslovnim zahtevima, imate sve manje vremena za partnera, što njemu u poslednje vreme sve više smeta. Pokušajte da organizujete svoje vreme, tako da se posvetite svim segmentima života.

Podznak Rak

Žudite za promenama. Želite da menjate, kako sebe, tako i ljude u svom okruženju. I ne prihvatate kao konačan sud, činjenicu da niste vi ti koji mogu direktno da utiču na tuđe promene.Moguć je pad imuniteta i neka prolazna prehlada. Pokušajte više da odmarate i redovno da jedete. Voljena osoba će vam biti velika podrška u vašim prvim koracima ka promenama.

Podznak Lav

Sumorne misli opkoliće vas u narednim danima. Kao da svi strahovi izbijaju na površinu. I kao da više nijedan proveren način bega ne deluje i nije prihvatljiv. Parovi će se češće svađati, usled nerazumevanja potreba i želja voljene osobe. Takođe, možete da svedočite ljubomornim scenama. Potrebno je da iskreno i otvoreno razgovarate sa svojim partnerom o takvim situacijama. Popravlja se komunikacija sa porodicom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4