Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 16. marta 2018. godine

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 16. marta 2018. godine

9 марта, 2018 Off By tutuko

Nedeljni horoskop za podznak predviđa povratak starih ljubavi i prošlost koja se iznenada vraća i remeti planove za budućnost! Pročitajte kakva sudbina očekuje vaš znak Zodijaka do 16. marta 2018…

Tranzitni Jupiter u Škorpiji od devetog marta biće retrogradan! Svakome će doneti ono što već postoji u njihovoj natalnoj karti, shodno aspektima planeta. Ali, generalno bismo mogli da ponovo otvorimo neke stare kutije i otključamo neka vrata, koja smo davno zalupili. Tranzitna Venera je u Ovnu i biće u aspektu kvadrata sa tranzitnim Saturnom u Jarcu (11. mart).

 

Podznak Ovan

Postoje neke situacije iz vaše prošlosti, na koje niste previše ponosni, i voleli biste da vam se pruži prilika da ispravite ono što smatrate greškom. U narednim danima možete ponovo doći u dodir sa nekim osobama iz prošlosti, i ponovo otvoriti neke bolne teme, koje ste jednom gurnuli u tamu i pravili se da vas ne dotiču. Predstoje vam neke izazovne situacije na poslu, koje će vas činiti nervoznima i ostavljati vam malo slobodnog vremena.

 

Podznak Bik

Mnogi od vas žele da promene trenutnu emotivnu situacije. Neko je shvatio da mu odnos u kom je trenutno više ne prija, i da emocije blede. Pričaćete sa partnerom o nekim stvarima iz prošlosti, koje niste zamerili tada, a sada više ne možete da ih prihvatate kao nešto što je normalno i prihvatljivo. Neki od vas će rešiti da stave tačke na neke veze koje ih ne čine srećnima. A slobodni mogu očekivati vraćanje starih ljubavi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4