Nedeljni horoskop od 15. do 22. septembra 2019: Devica dobija nove poslovne prilike, Strelac ima mnogo udvarača, Ovnu ide sve od ruke

Nedeljni horoskop od 15. do 22. septembra 2019: Devica dobija nove poslovne prilike, Strelac ima mnogo udvarača, Ovnu ide sve od ruke

15 септембра, 2019 Off By tutuko

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2019: Najveću naklonost zvezda ove sedmice imaće Device, Vodolije i Jarčevi. Šta ovaj period donosi svakom znaku Zodijaka na svim životnim poljima saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu.

 

OVAN

LJUBAV: Svakodnevne strasti i emocije biće obeležje vašeg emotivnog života. Stalno će vam se događati nešto lepo, ali ne uvek i prijatno. Mnogi će zapamtiti ove dane po dinamici. Osobe suprotnog pola pozivaće vas u svoje društvo.

KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenućete u akciju još predanije. Ovo je verovatno vaš uzlet kad počinjete da ostvarujete mnoge svoje planove. Nećete zaboraviti nijedan detalj, ali biće potrebni i napori da uspete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite korak po korak.

 

BIK

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i počeće više da izlaze.

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete s drugima. Trebaće malo strpljenja, a to će vas nervirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim zahtevima. Budite suzdržani kad treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4