NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 19. MAJA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 19. MAJA 2019.godine

13 маја, 2019 Off By tutuko

Ovan

Posao

Želja za promenama može inicirati odluke donete bez mnogo razmišljanja, vrlo impulsivno i nestrpljivo, što bi se vrlo brzo pokazalo kao ne naročito uspešan potez. Zato je vrlo bitno da se ne vodite kratkotrajnim rezultatima, već da na umu imate isplativost i stabilnost na duže staze. Pokažite više strpljenja u dogovorima i kontaktima sa saradnicima jer uz njihovu pomoć i podršku možete učvrstiti svoje trenutne pozicije.

Novac

Venera je ušla u znak Bika i vaše polje novca i načina na koji zarađujete. Moguće je da će vas u ovoj sedmici iznenaditi prilivi koji dolaze neočekivano.

Zdravlje

Problemi sa grlom i vratnim delom kičme.

Bik

Posao

Stelijum planeta u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam period vrlo praktičnih i odmerenih, ali u isto vreme povoljnih poslovnih poteza. Nekih iznenađenja u ovoj sedmici može biti, najpre u danima oko punog Meseca, ali čak i sa početnom tenzijom – više je nego izvesno da sve ide ka vrlo povoljnom po vas razrešenju. Iskoristite ovu nedelju da pojačate komunikaciju sa postojećim saradnicima, ali i da proširite krug onih sa kojima planirate poslovne projekte u budućnosti.

Novac

Stabilna finansijska situacija. Neke brige će vam se u ovoj sedmici „skinuti“ sa vrata.

Zdravlje

Osetljivo grlo i problemi sa varenjem………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4