Nedeljni horoskop | Od 12.- 18. MARTA 2018: Ovnovi u ljubavnoj SVADJI, Bik se distnacira od partnera

Nedeljni horoskop | Od 12.- 18. MARTA 2018: Ovnovi u ljubavnoj SVADJI, Bik se distnacira od partnera

11 марта, 2018 Off By tutuko

OVAN

Ljubav

Vaš optimizam po pitanju emotivnog ili bračnog partnera i vašeg odnosa, početkom ove nedelje je ravan nuli. U jednom trenutku ste iznervirani, u drugom u daunu, kao da ste vi i voljena osoba trenutno u nekoj formi blokade. Može da se dogodi da komunikacija prvih par dana bude nategnuta i štura. No, vrlo brzo će vaš prirodni optimizam prevagnuti, a vi kada rešite da „dignete“ i sebe i voljenu osobu, za vas prepreke ne postoje. Ostatak nedelje je fenomenalan i bićete ispunjeni, srećni i zadovoljni. Slobodni Ovnovi možda imaju neku nedoumicu po pitanju osobe koja im se dopada, ali nemaju nameru da odustanu od osvajanja. Uspećete da srušite sve prepreke i dodatno se približite osobi koja vam se sviđa

Posao

Komunikacija sa kolegama i šefovima će se poboljšati vrlo brzo, i moći ćete da funkcionišete bez ikakvih pritisaka na sebe. Baš iz tog razloga, imaćete dovoljno snage i entuzijazma da završite i neke poslove koji su vam u prethodnom periodu predstavljali opterećenje ili ste se u njima jednostavno „zakočili“. Dogovori vezani za inostranstvo se privode kraju, a ulazak vašeg vladara Marsa u znak Jarca i polje karijere, obećava vrlo pozitivan nastavak svih situacija u poslovnom segmentu.

Novac

Zastoj u prilivima će biti kratkotrajan. Vrlo brzo vam sledi rasterećenje. Jedino što će vas i na dalje opterećivati jeste sklonost ka preteranom trošenju.

Zdravlje

Početak sedmice je zdravstveno nepovoljan, naročito za starije pripadnike znaka. Ostatak perioda donosi olakšanje tegoba.

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Vaš metabolizam i varenje kao da nisu u svojoj punoj snazi, pa bi trebali da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da ona zadovolji potrebe vašeg organizma.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4