NAJVEĆI GREH SVAKOG ZNAKA: Devicu izjeda zavist, Jarca pohlepa a Vaga je preterano sujetna

NAJVEĆI GREH SVAKOG ZNAKA: Devicu izjeda zavist, Jarca pohlepa a Vaga je preterano sujetna

10 марта, 2018 Off By tutuko

Blizanci – neiskrenost

Blizanci imaju užasnu naviku da istinu koju treba da kažu uvek izmene. Možda jer vaš znak prikazuje osobe sa dve ličnosti ili imate drugačiji pogled na situaciju koja se desila i o kojoj treba da pričate. Blizanci vole da lažu o malim stvarima, ali i onim bitnijim. Za njih važi pravilo – ako želiš nešto da sabotiraš, slaži!

Rak – stavljanje drugih ispred sebe

Kao Rak, zbog osobe koja vas voli, ne osećate važnost vremena i mislite da je ta osoba najbitnija od svega. Bitno vam je da ta osoba ima sve što joj je potrebno i da uvek bude tu, pored vas. Vi mislite da to nije pogrešno, ali razmislite – više ne razmišljate o sebi. Pre biste dali život za nekog drugog. Vodite računa koga volite!

 

Lav – previše ponosa

Graničeći se sa narcisoidnošću, Lav može dokazati da je jedna od najsebičnijih osoba kada su u pitanju lične veze. U svemu ste prirodni i znate kako da impresionirate sve na jednostavan način. Arogantni su i prepuni sebe, da ponekad i ljudi koji ga vole ne žele da imaju više ništa sa njim.

Devica – zavist

Device su nestabilne kada je u pitanju odlučivanje – da li žele da budu najbolje ili kako da dotle dostignu. Žele da se o njima priča stalno, pogotovo kada je reč o privlačenju ljubavnika. Ako vam se sviđa neko ko nije zainteresovan, bićete u stanju da ih pratite, posmatrate i razmišljate o tome koliko ste ljubomorni jer ta osoba ima nešto što vi želite. Niste prirodni ljubavnik.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4