Najveći greh svakog znaka: Devicu izjeda zavist, Jarca pohlepa…

Najveći greh svakog znaka: Devicu izjeda zavist, Jarca pohlepa…

27 фебруара, 2018 Off By tutuko

Devica – zavist

Device su nestabilne kada je u pitanju odlučivanje – da li žele da budu najbolje ili kako da dotle dostignu. Žele da se o njima priča stalno, pogotovo kada je reč o privlačenju ljubavnika. Ako vam se sviđa neko ko nije zainteresovan, bićete u stanju da ih pratite, posmatrate i razmišljate o tome koliko ste ljubomorni jer ta osoba ima nešto što vi želite. Niste prirodni ljubavnik.

 

Vaga – sujeta

Vage se teško brinu o nečemu drugom, osim kada je u pitanju njihova lepota. Dok su u mogućnosti da se gledaju u ogledalo i vide svoje lepo lice, imaju zbog čega da nastave svoj život. Iako Vage mogu provesti mnogo vremena ispred ogledala, one i dalje pokušavaju da rade na svojoj unutrašnjoj lepoti.

 

Škorpija – požuda

Škorpije se automatski povezuju sa požudom, kao grehom. To se dešava zbog njihove strasti da budu intimne sa svima. Uvek navodite ljude svojim rečima, vodeći računa da slušaju svaku vašu reč. Volite da žudite za nekim i obrnuto. Ipak, ne možete u svakome pronaći ljubav.

 

Strelac – preljuba

Strelčevi su često skloni prevelikom flertovanju. Seks za njih predstavlja zabavu, pa je zato teško osobi pod ovim horoskopskim znakom da održi dugu i posvećenu vezu. Iako su zaljubljeni u svoju drugu polovinu, njihove oći će “tražiti” potencijalnu drugu osobu sa kojom će moći da flertuje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4