MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

5 октобра, 2017 Off By tutuko

8. Voli vas celim srcem

Ovo je daleko najvažnija vrlina muškarca kojeg biste trebali imati kraj sebe cijeli život. Prava i dugotrajna ljubav nije nešto što se može odglumiti, ali ni prikriti. Otkriva se u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savjetuje. Takva ljuba rađa osjećaj sigurnosti, otklanja strah i ljubomoru te sa sobom nosi zajedničku budućnost.

9. Spreman je popustiti

Postoji puno muškaraca, naposljetku kao i žena, koji u svemu moraju biti prvi, u pravu, najpametniji. Muškarac koji ponekad zna popustiti, odustati od rasprave ili je ne započinjati jer unaprijed shvaća da ona nema smisla i donosi samo nemir u kući, mudar je muškarac kojeg bi svaka žena bila sretna da ima kraj sebe.

10. Tu je ako ga trebate

Dobar muškarac i partner ne bježi na prvi znak problema, od bolesti do smrtnih slučajeva u obitelji kroz sve što pogađa ljude kroz život. On želi pomoći, a ako ne zna i ne može, potrudit će se biti barem rame za plakanje – to je pravi stup i oslonac u životu koji daje nadu da će biti bolje.

11. Zna biti nesebičan

Ovo se može primijeniti na gotovo svako životno područje. Muškarac kojem je važno i stalo da je njegova partnerica sretna neće biti sebičan. Osim toga, žene vole gentlemnsku ideju žrtvovanja za damu – bilo da joj daje posljednji griz sendviča ili pruža svoju jaknu ako joj je hladno.

Стране: 1 2 3