MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

5 октобра, 2017 Off By tutuko

4. Ambiciozan je, ali i prizeman

Ljudi koji ne teže za nečim boljim u životu i nisu spremni da rade za to, osuđeni su na dosadno i pasivno preživljavanje. Nije poanta u tome da muškarac bude vizionar i sanjar s nemogućim snovima o tome kako će biti milioner ili da radi super plaćen posao, već da njegov mozak radi, želi uspeh radi ličnog priznanja svojih sposobnosti, napretka ali kako bi i zajedno ostvarili lagodniji život.

5. Fizički je aktivan

Njegova fizička aktivnost usko je povezana s time kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe – svog izgleda i zdravlja. Ona je velik plus u ljubavnom životu, odličan izduvni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba ceniti.

6. Inteligentan je, ali ne i drzak… Dobro, možda samo malo

Muškarac koji je inteligentan, brz i mudar, svakako je partner kojeg bi žena trebala zadržati u životu. Lepo je razgovarati, raspravljati se i primati savete od nekog pametnog, ali sve dok on nije umišljen i ne nameće svoje mišljenje. Biološki smo programirani da cenimo i divimo se inteligenciji pa i određenoj (ali umerenoj) dozi drskosti koja otkriva samopouzdanje i zaigranost.

7. Zna kako da vas nasmeje

Ako vam muškarac ne izmami osmeh na lice i oraspoloži vas, taj odnos nema smisla i bolje ga je odmah okončati. Humor i pozitivan stav osobine su partnera za celi život i najvažnije oružje u zajedničkom životu s kojim ćete se boriti protiv rutine, nesreća, stresa…

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3