MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

MUŠKARCA s ovih 11 VRLINA nemojte PUSTITI iz SVOG ŽIVOTA!

6 марта, 2018 Off By tutuko

Žene, muškarca s ovih 11 vrlina nemojte pustiti iz svog života! Ako upoznate muškarca koji je snažan, ali ne mora uvek biti najpametniji, ima dozu drskosti i samopouzdanja ali svakako vas voli – nemojte ga pustiti iz ruku!

1. Dok vas gleda, zaista vas gleda

Ako vas muškarac gleda pravo u oči i sluša – to je znak istinskog zanimanja. Učestvovanje u razgovoru i postavljanje pitanja odaje njegov interes – on želi da zaviri u žensku dušu. Njemu ne zanima samo telesni kontakt, niti mu žena služi samo kao dodatak, on želi partnera koga ceni, piše 24sata.

2. Dobar je, ali ne daje da ga drugi gaze

Postoji agresivan tip muškaraca koji svojim stavom i ponašanjem odaju kako misle da su bolji od svih drugih. S druge strane, postoje muškarci pasivnog karaktera i slabe volje koji se silom trude da ih drugi prihvate te uvek prate druge. Najvrjedniji je muškarac koji objedinjuje te dve osobine – on ima meru između poniznosti, ali i samopouzdanja. Njegovo je srce nežno, ali može biti brutalan i uspešan u bitkama kojima se treba boriti.

3. Zna kuvati

Pritom se ne misli da on treba biti vrhunski kuvar, impresivno je da zna osnove kuvanja, kako bi na kraju mogao da prehrani sam sebe. Osim što ljubav ide kroz želudac, kulinarska veština je pokazatelj njegove snalažljivosti kao i volje da s vama deli i druge kućne poslove, bez “mačo” stavova, već sa željom da se poslovi što pre obave i raspodele, kako bi zajedno mogli uživati.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3