Mesec rođenja otkriva kakvi ste u ljubavi: Rođene u julu PRIVLAČE KAO MAGNET, a žene rođene u OVOM MESECU samo teraju muškarce od sebe

Mesec rođenja otkriva kakvi ste u ljubavi: Rođene u julu PRIVLAČE KAO MAGNET, a žene rođene u OVOM MESECU samo teraju muškarce od sebe

24 фебруара, 2018 Off By tutuko

Kako ne bismo stalno veze gledale iz prizme horoskopa, donosimo vam zanimljivu perspektivu iz ugla meseca u kojem smo rođeni. Evo kako stvari stoje i zašto se tvoj mesec nalazi na vrhu ili na kraju liste.

1.Januar

– Razlog zašto ljudi žele da budu sa njima je što su vrlo lojalni i romantični. Izuzetno su ambiciozni, pa zbog toga njihov partner može da se oseti zapostavljeno. Moraju da pronađu način da balansiraju između poslovnog i privatnog života, kako ni jedna strana ne bi ispaštala.

2. Februar

– Najbolja stvar u vezi sa ovim ljudima je ta što imaju fascinantnu prirodu. Slobodnog su duha, sa veoma širokim pogledom na svet. Teško ih je voleti jer teško pokazuju osećanja i nikad ne znate na čemu ste sa njima, što može biti frustrirajuće.

3. Mart

-Definitivno, jedni od najfinijih i najosetljivijih ljudi. Osetljivi su, pažljivi i veoma je prijatno biti u njihovoj blizini. Jedino što ih čini neadekvatnim za vezu je što su preosetljivi i ne umeju da idu napred, već se često osvrću na prošlost.

 

…natsavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3