LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 3. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 3. SEPTEMBAR 2019.godine

2 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Vi imate prilično specifičan smisao za humor koji ne razume svako. Danas ćete, međutim, naići na nekoga ko će imati isti pogled na svet kao vi i smejaće se ludo vašim šalama, umesto da vas posmatra kao čudaka koji je skrenuo sa puta. Možda je upravo ta osoba neko ko bi mogao popuniti prazninu koju imate na srcu.

 

Pred vama je jedan od onih dana kada ćete želeti da sredite svoj dom i napravite od njega pravi kutak za uživanje. Počnite od ne toliko skupih prodavnica, jer i tamo vaš savršen osećaj za lepotu može pronaći dosta toga. Sreća je na vašoj strani i možete obaviti sjajnu kupovinu. Što je nekome smeće, nekome je blago. Pokažite svoju kreativnost i pretvorite sve oko sebe u vaše sopstveno blago. Uživaćete.

BIK

Neke stvari koje gradite već duže vreme danas vam može doći glave. Kao da nećete uspeti da iskontrolišete sve to do sada urađeno, a moraćete privesti kraju. Imajte na umu da studiozan i smiren pristup donosi rezultate. Pokušajte da se ne izgubite u toj situaciji. Vidite to kao priliku da proširite svoje vidike i unesete balans u svoj život.

 

Danas zaboravite sve obaveze i probleme i uživajte u ljubavi. Planete vam šalju emocije i strast pa ćete sa svojim partnerom doživeti nezaboravne momente. Ako ste slobodni, neko će primetiti vašu energiju i zaljubiti se u nju. U svakom slušaju danas je vaš dan. Uživajte!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6