LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST 2019.godine

30 августа, 2019 Off By tutuko

OVAN

Kako je vaš zadatak za danas da održavate balans, zapamtite da je ključna stvar i da se zabavite. Sreća je veoma btina stavka kosmičke ravnoteže, posebno danas. Kako budete nepobedivi u određenim situacijama, to ćete se lakše nositi sa njima. Osmeh će vam otvoriti sva vrata.

 

Rad na sebi i postignute promene u pozitivnom smeru kada je vaša ličnost u pitanju, odražavaju se i na polje ljubavi. Ako ste u vezi, danas vas očekuje mnogo zabave i slatkih ludosti sa partnerom. Ako još uvek tragate za voljenim bićem, moguće je da ćete povući neke radikalne poteze. Sastanci koji će se odigrati u narednim danima obogatiće vam život.

BIK

Nemojte danas reagovati previše emotivno u jednoj situaciji. Osetićete da vam emocije splašnjavaju, ali ako se držite zacrtanog plana i pokušate da sve obavite na vreme, balans će se ponovo uspostaviti. Popričajte sa prijateljem kako biste se pripremili za svoje emotivno putovanje.

 

Ulažete mnogo napora da poboljšate vaš ljubavni život. Jedan sustret sa osobom koja vas je od nedavno zaintrigirala unnosi optimizam u vaš život, ali i nervozu. Samci bi mogli započeti novu vezu ili unaprediti prijateljstvo u ozbiljnu vezu. Mnoge stvari su vam moguće ovog dana, ako ste spremni da rizikujete. Imajte vere u sebe!……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6