LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 30. NOVEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 30. NOVEMBAR 2019.godine

29 новембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Trebalo bi da budete mnogo otvorniji i iskreniji prema jednoj Vagi, Škorpiji ili osobi koju samo što ste upoznali negde na nekom sastanku ili javnom skupu i možete očekivati da će vam se javiti povodom zajedničkog izlaska. Moguće susret sa jednim Strelcem.

 

Današnji dan vam donosi velike tenzije na poslovnom planu ako niste raščistili sa sobom šta u stvari hoćete. Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati ašu ambiciju, što vas drugi budu više ograničavali, to ćete biti ambiciozniji.

 

BIK

Ne bi trebalo da odustanete od veze sa jednom Vagom ili Škorpijom. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedna Vodolija bude provocirala svojim komentarima. Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja radi u medijima.

 

Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka tamnokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke, naročito ako se radi o Škorpiji, Raku, Jarcu ili Ribama.

 

BLIZANCI

Nekome ste se zamerili ali ne želite da o tome razmišljate. Trudite se da minimizirate primedbe partnera na vaš račun da se ne biste time opterećivali. Dobićete poziv da odete na neki skup zatvorenog tipa na kome vam se može dopasti jedan Ovan.

 

Možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, ili privatni biznis i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju. Takođe postoji mogućnost da pređete u neku veliku firmu koja traži nove kadrove. Imaćete naporan dan.

 

RAK

Želite da date na znanje Biku ili Škorpiji da niste ravnodušni prema njima ali ako je partnerka osoba koja ima svoje principe od kojih ne odustaje, teško će vam biti da sa njom nađete zajednički jezik. Moguća je romasa sa Jarcem.

 

Danas ćete najverovatnije imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama koje će vam nuditi rešenje za vaše probleme. Situacija nije sjajna, naročito ako imate finansijske probleme ili ste opterećeni kreditima.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3