LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. SEPTEMBAR 2019.godine

8 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Ukoliko se spremate za prvi izlazak sa nekim, mogli biste da dođete u iskušenje da budete više strastveni nego što je potrebno. Aktuelna pozicija planeta učiniće da se osetite bliskiji sa dotičnom osobom nego što je to realnost. Ne donosite preuranjene zaključke i ne žurite u celoj priči, naročito ako smatrate da je druga strana ono što ste dugo čekali. Velike su šanse da je ovakvim ponašanjem zapravo izgubite.

 

Neka vrsta poravnanja, donacije ili bonusa koje očekujete već duže vreme danas bi mogla da se konačno pojavi. To će vam svakako ulepšati dan. Moguće je da ćete biti u prilici da prisustvujete nekom velikom društvenom okupljanju. Zabavite se. Nemojte se iznenaditi ako noćas budete imali živopisne snove – neke tužne, neke sjajne. Pripremite notes i olovku pored kreveta kako biste ih zapisali. Trebaće vam.

BIK

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos. Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

 

Danas biste mogli dosta energije da uložite u svoju ljubavnu vezu. Astralna energija ohrabruje vas da se fokusirate na ljubav. Pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam je stalo, kupite mu-joj poklon, provedite neko vreme zajedno. Svaki zajednički romantični trenutak samo će unaprediti vašu vezu. Ne dozvolite da vam strah stoji na putu. Samo napred….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6