LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 6. JANUAR 2020.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 6. JANUAR 2020.godine

5 јануара, 2020 Off By tutuko

OVAN

Ovo je jedan sasvim solidan dan i verovatno ćete naći način da sebi osmislite vreme na najbolji način, naročito ako nemate partnera. Moguć je susret negde u društvu rođaka ili prijatelja, komšija, onih sa kojima ste bliski i neko novo poznanstvo.

 

Oni sa kojima sarađujete danas ne pokazuju zanimanje za vaše predloge ili ponude. Bićete zbunjeni postupcima saradnika sa kojima dolazite u kontakt. Neki planovi sa voljenom osobom će morati da budu prolongirani, pošto druga strana ima druge prioritete. Pojedinima stoji mogućnost flerta.

 

BIK

Spremni ste da se angažujete oko nekog ko vam se izuzetno dopada, moguće da se radi o sportisti ili umetniku. Ako vam se dopada neko ko često putuje ili nije slobodan, pazite da veza ne dobije dimenzije koje vam nikako ne odgovaraju.

 

Odličan momenat da pokrenete važna pitanja u poslovnom segmentu. Dobro razmislite o predlogu koji dolazi do vas. Dan kada lako rešavate finansijsku problematiku. Moguće je da vas u ovom trenutku dve osobe zanimaju. Pokušaćete da posvetite dovoljno vremena i pažnje i jednoj i drugoj.

 

BLIZANCI

Ne bi trebalo da propustite priliku da se sretnete sa nekim ko je više puta davao na znanje da mu je stalo do vas. Imate mogućnost da započnete vezu koja možda neće biti tako uspešna na startu koliko pruža mogućnost da na duže staze budete srećni uz tu osobu. Nemojte se nervirati ako budete čuli intrigu na svoj račun.

 

Poslovni partner je spreman na ustupke da bi se došlo do zadovoljavajućeg dogovora. Vi ste trenutno ona strana koja je nesigurna i koja okleva. Voljena osoba vam poklanja punu pažnju i želi da dogovorom zajednički prevaziđete jednu napetu situaciju. Skloni ste flertovanju.

 

RAK

Dobro se osećate u društvu nekog Bika mada vam se možda udvaraju Lav ili Ovan. Ako vam se udvara neko na poslu, naročito ako se radi o osobi koja često putuje, nećete imati mnogo razumevanja za nju. Dobijate priliku da se pomirite sa jednim Strelcem ili Devicom.

 

Neke stvari i situacije u poslovnom segmentu vam postaju kristalno jasne. Ostvarujete odličan kontakt sa važnim poslovnim partnerima ili saradnicima. Sa kolegama razumevanje i slaganje. Sigurni ste u snagu osećanja između vas i voljene osobe. Nemojte ipak preterivati u svojim zahtevima.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3