LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR 2019.godine

август 31, 2019 Off By Altina

OVAN

Danas vam zvezde savetuju da se opustite. Ako ste u poslednje vreme radili previše i bili opterećeni poslom iskoristite ovu šansu i osvežite svoj ljubavni život. Izađite napolje i zabavite se. Ako imate pratnera provedite sa njim romantično veče, a ukoliko ste slobodni pozovite osobu koja vam se dopada u bioskop ili pozorište.

 

Vredan rad, entuzijazam i posvećenost danas će vam se isplatiti. Nove mogućnosti vam se otvaraju gde ćete moći iskoristiti svoju umetničku stranu. Loša strana svega toga je da ćete biti pomalo kao „isceđeni“ kada je kreativnost u pitanju, zbog napornog rada. Odvojite vreme da pregledate svoj raspored i usaglasite ga sa svojim slobodnim vremenom. Vrlo je važno da se dobro naspavate i odmorite i bićete spremni za nove akcije.

BIK

Danas je sjajna prilika da izađete sa prijateljima, jer postoji šansa da upoznate značajnu osobu i sa njom provedete kvalitetno vreme. Ta osoba će ispuniti vaša iščekivanja, podržati vaše ideje i verovanja i svatićete da biste sa njom mogli provesti večnost. Upravo ta osoba mi mogla biti nešto više od prijatelja ili poznanika, a možda biste sa njom mogli provesti i ceo život.

 

Neko vama blizak brine zbog vas. Previše posla i izlazaka mogli bi da ostave tragove na vama. Moguće je da će doći do gubitka energije, glavobolje i grozničave želje da sve stignete da obavite. Ako je tako, onda je ovo dan kada treba da uzmete slobodno, ostanete kod kuće i odmorite se. Ne brinite, ne sabotirate svoj uspeh. On će se nastaviti. Napravite pauzu i vaše telo će vas nagraditi sjajnom koncentracijom….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6