LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 1. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 1. SEPTEMBAR 2019.godine

31 августа, 2019 Off By tutuko

OVAN

Vi imate ciljeve koje želite da ostvarite, ali nemojte druge opterećivati time, naročito ako ne dele vaše mišljenje. Sebičnost će vas samo odvojiti od partnera. Pokušajte da budete kolegijalni. Zvezde vam savetuju da se prizemljite i saslušate svog partnera.

Mnogi pripadnici vašeg znaka imali su veliko spremanje u svom domu ili na poslu. Međutim, niste sve završili i nemojte to odlagati. Vrlo je važno da sve dovedete u red, jer ćete tako i svoje misli srediti. Srećom, jednom kada sredite svoje emotivno stanje i rešite se nepotrebnog „prtljaga“, bićete opet oni stari i spremni da krenete napred punom brzinom.

BIK

Astralna energija podseća vas da je ovo vreme kada sve možete. Skloni ste ponavljanju stvari koje volite, a onih koje ne volite pokušavate da se rešite što pre. Zvuči razumno, međutim, univerzum vas opominje da morate u svom životu raditi i ono što ne volite, jer svaki zadatak u životu koji dobijete međusobno je povezan.

Planete vam donose prilično uzbudljivo veče. Uživaćete u sitnicama kao što je ukusna hrana ili šetnja pored reke sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, postoji šansa da upoznate neku osobu koja će vam izazvati leptiriće u stomaku. Nemojte bezglavo srljati kako ne biste bili povređeni…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6