LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: Ribe se poigravaju sa tuđim emocijama, a Device pronalaze put do srca svog voljenog!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: Ribe se poigravaju sa tuđim emocijama, a Device pronalaze put do srca svog voljenog!

5 септембра, 2019 Off By tutuko

STRELAC

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku septembra daće vam motivaciju da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će poboljšati sklad i stabilnost u vašoj emotivnoj vezi. Na neslaganja ćete nailaziti oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner će vas kritikovati da se postali previše zahtevni i da mislite samo na sebe.

 

Merkur će 13. Septembra praviti konjunkciju sa Venerom, što će poboljšati vašu komunikaciju ali i razmenu emocija sa partnerom. Uspećete da prevaziđete neslaganja. Izlazićete na mesta koja vaš partner voli da posećuje i unećete više zavabe u vašu vezu. Oko zajedničkih ciljeva ćete voditi teške razgovore ali ćete uspeti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

 

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se dokažete i istaknete na društvenom polju. Na poslu ili u okviru društvenih delatnosti upoznaćete nekog ko će vam delovati zainteresovano za vezu. Počećete da se viđate i izlazite. Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam biti neophodno duže upoznavanje i međusobno prilagođavanja jer će vaš odnos već na početku biti promenljiv i nestabilan. Kako ćete oboje biti rešeni da uspete, naći ćete način da ostvarite bolju komunikaciju i vaš emotivni kontakt će biti bolji.

 

Nešto stariji Strelci će pokušati da ostvare bliži odnos sa osobom sa kojom se viđaju duže vreme. Pozvaćete je da sa vama provede duže vreme zajedno. To će vam doneti dosta komplikovan odnos ali i uvid koliko ste spremni da se potrudite.

 

JARAC

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra unećete sklad i stabilnost u vašu vezu sa voljenom osobom. Otići ćete zajedno na vikend putovanje gde ćete se lepo provesti. Izbegavajte flert i tajne jer bi vaš partner mogao da sazna nešto što bi vam poremetilo sklad u odnosu. Budite otvoreni na razgovore o zajedničkim potrebama i ciljevima.

 

Druga polovina septembra vam donosi nesuglasice i nepoverenje zbog izazovnih aspekata Merkura i Venere sa vašim vladarom Saturnom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Vaš partner će insistirati na kvalitetu, dok ćete vi od svega praviti računicu. Napeti odnosi će vam smetati i na kraju ćete popustiti i složiti se sa voljenom osobom.

 

Ako ste slobodni:

Na samom početku septembra, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom, upoznaćete osobu koja je neobična i koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete svojim specifičnim stavovima, pojavom i idejama. Ove osobine će vas privući, a primetićete i da je vaša simpatija zainteresovana za viđanje sa vama. Za kratko vreme ćete se zbližiti i u početku ćete se dobro slagati. Ubrzo ćete primetiti i da između vas dvoje postoje i mnoge razlike. Odlučićete se da ipak probate vezu.

 

Nešto stariji Jarčevi će biti dovoljno mudri da izbegnu zamke koje će im postavljati osoba koja je u njih potajno zaljubljena, kako bi se uverila da li da se upusti u emotivnu vezu sa njima. Vaša mudrost doneće vam pobedu i novu vezu………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6