LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: Ribe se poigravaju sa tuđim emocijama, a Device pronalaze put do srca svog voljenog!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: Ribe se poigravaju sa tuđim emocijama, a Device pronalaze put do srca svog voljenog!

5 септембра, 2019 Off By tutuko

LAV

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da poseduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

 

Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš deo porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

 

Ako ste slobodni:

Septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka ali i avanture koje će vam doneti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dve osobe koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor. Pred kraj ovog meseca, kada se dobrim delom razočarate i pretrpite neuspeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam delovati iskreno.

 

Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspešan. Budite pažljivi jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

 

DEVICA

Ako ste u vezi:

Venera će početkom septembra praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom , što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše poverenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.

 

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do ozbiljne svađe sa partnerom jer više nećete moći da trpite neizvesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bes. Neophodan vam je kompromis. Krajem meseca ćete uspeti da razumno razgovarate i da počnete da rešavate probleme u vezi.

 

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama. Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva poverenje.

 

Nešto starije Device dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa jer vam je dosta razočaranja…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6