Ljubavni horoskop za MART 2018. godine: Škorpiji moguća romansa na poslu, Jarac raspoložen za flert

Ljubavni horoskop za MART 2018. godine: Škorpiji moguća romansa na poslu, Jarac raspoložen za flert

22 фебруара, 2018 Off By tutuko

Blizanci

U prvom delu marta 2018. godine Mars nastavlja da se kreće kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse usled kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste da preuzmete inicijativu, da delujete, donosite odluke i potrudite se kako biste bili uspešan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promenljivog raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Šta god bilo, Mars će zabiberiti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u srećnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Mart 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

Rak

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvataćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom delu meseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete da računate na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tokom marta 2018. godine. Drugim rečima, iako će biti komplikacija, problemi mogu da se reše i dobro će vam ići.

Lav

S Marsom smeštenim u kući ljubavi i seksualnosti, tokom prvog dela marta 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodiće vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli da upadnete u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posledica. Kroz prve dve dekade meseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mesec i imaćete osećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

Devica

Prve dve dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Device odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam doneti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Device, što govori o zajedničkim interesovanjima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom delu meseca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4