Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja!

Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja!

28 фебруара, 2018 Off By tutuko

Ovaj drevni Zodijak podeljen je na 12 znakova, a svakim od njih gospodari jedno božanstvo. Stari Egipćani koristili su ga da bi lakše osvojili osobu koja im se dopada…

Amon, Bog proroka (1.1. – 2.2.)

Ljudi rođeni u znaku Amona su uporni, nenametljivi i veoma emotivni. Iako deluju nezainteresovano, svoju volju sprovode tiho i polako. Osobu koja im se dopada osvajaju tako što jednostavno sednu kraj nje i “zrače srećom”.

Amoni su vrlo odani i ne tolerišu prevaru. Ukoliko veza krene u lošem pravcu, odmah prekidaju, jer ih ne interesuje nešto što nema budućnosti. U ljubavnom životu štiti ih Amon, vrhovno egipatsko božanstvo. Njihova boja je zlatna, a pamet najveće zavodničko oružje.

 

Sebek, Bog reke Nil (3.2. – 4.3.)

Rođene u ovom znaku ponekad zaslepi spoljašnja lepota i sjaj, ali na svu sreću brzo se povrate iz transa. U ljubavnim vezama insistiraju na intelektualnom razumevanju, ali su nestalni i teško mogu da se skrase pored jedne osobe.

Vrlo su iskreni i ne praštaju laž. Važan im je seks, pa zato traže partnera istih erotskih interesovanja i sklonosti. Njihov zaštitnik je bog krokodil, čuvar svete reke Nil i blaga drevnog Egipta. Omiljena boja im je plava, a zavode originalnošću.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4