LJUBAV iz BAJKE koja ce POBEDITI svaku PREPREKU: Tri FATALNE astro ljubavi – STRAST kljuca iz njih!

LJUBAV iz BAJKE koja ce POBEDITI svaku PREPREKU: Tri FATALNE astro ljubavi – STRAST kljuca iz njih!

4 марта, 2018 Off By tutuko

Ove tri horoskopske kombinacije astrolozi nazivaju “fatalnim” ljubavima – oni mogu da prebrode sve brodolome i zauvek ostanu zajedno!

Devica – Vodolija

U ovoj kombinaciji Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše a ne avione i kamione koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše. Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do koske, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodolija gotovo ludački neustrašiva dok je Devica ta koja procenjuje kakav bi rizik ako bi poslušala Vodoliju.

S druge strane, Devica ima tendenciju da popuje jer smatra da je skupila svu pamet ovog sveta i svojim pasivno-agresivnim nastupom ubeđuje Vodoliju kako je ona isključivo u pravu. Vodolija će joj to tolerisati u zavisnosti kolika je jačina emocija koje gaji prema “pametnjakoviću “, što će Devica shvatiti ko signal da je uspela u svojoj nameri.Kad shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće da trpi, a Vodoliji će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rešenje. I misliće da je to zauvek. Njih dvoje su u stanju da ne budu u kontaktu mesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom.

Vodolija je u stanju da samuje i da se u potpunosti posveti unapređenju ostalih aspekata svog života dok će se Devica zadovoljiti da joj je u životu sve manje -više isto, ali će povremeno uletati u avanture. Međutim, osobe koje joj uđu u život posle Vodolije neće biti ni njena bleda senka.

Koliko god da joj smetaju Vodolijini atipični pogledi na svet, nedostajaće joj njeno razumevanje, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osećanja na krajnje neuobičajene načine. Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je ko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvesnog femkanja kod obe strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom za svagda.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3