Kog dana ste rođeni: Svaki dan u sedmici ima određeno značenje!

Kog dana ste rođeni: Svaki dan u sedmici ima određeno značenje!

7 марта, 2018 Off By tutuko

Datum rođenja, sa astrološkog aspekta, može da otkrije naše glavne osobine i ono čemu težimo u životu.

Međutim, na nas imaju uticaja i dani u nedelji koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetama i uticajima koje one imaju na nas. Ponedeljak je Mesečev dan, utorak Marsov, sreda Merkurov, četvrtak Jupiterov, a petak Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan. Dan rođenja, pod uticajem određene planete, između ostalog utiče na naše ukuse i talente, kao i na odnos prema ljubavi i poslu.

 

PONEDELJAK – dan pod vlašću Meseca

Žena – Vrlo ste senzibilni i nežni, i, uvek sledite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osećanja uvek rado delite sa drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, a u ljubavi tražite sigurnost.

Muškarac – Posedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utehu često nalazite u nežnim osećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje porodice, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3