Kako vas bivsi pamte:Bika po ljubavi, Jarca po perfekciji, a Skorpiju po strasti!

Kako vas bivsi pamte:Bika po ljubavi, Jarca po perfekciji, a Skorpiju po strasti!

6 марта, 2018 Off By tutuko

Rak

Bivšima najviše nedostaje činjenica da su se uz tebe osećali kompletno i ispunjeno. Niko ne voli kao Rak, a još više ćeš im nedostajati kada im bude bio potreban neko da brine o njima.

Lav

Tvojim bivšima će najviše faliti važnost koju si pridavala njihovom mišljenju i činjenica da si se uvek starala o tome da budu srećni. Činila si da se osećaju važno i za time sada pate.

Devica

Najviše će im nedostajati činjenica da si uzela njihov život u svoje ruke i učinila ga 10 puta boljim. Napravila si red u kompletnom haosu. Ovo se nije odnosilo samo na kućne i svakodnevne obaveze – izvukla si najbolje iz njih na svim poljima i učinila da veruju da mogu da urade sve što požele.

Vaga

Tvoji bivši maštaju o vremenima kada su bili deo najgotivnijeg para i kako ih nikada nisi osuđivala ili nipodaštavala, piše sajt Yourtango.

Škorpija

Najviše im nedostaje strast koju si stvarala u vezi. Ti stvari ne radiš do pola već u sve uranjaš punom snagom. Nedostajaće im i tvoj seksualni apetit, ali i trikovi koje si im s vremena na vreme pokazivala u spavaćoj sobi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3