Kako da vratite bivšeg dečka: OVNU recite da se KAJETE, sa JARCEM budite ISKRENI i OTVORENI!

Kako da vratite bivšeg dečka: OVNU recite da se KAJETE, sa JARCEM budite ISKRENI i OTVORENI!

12 марта, 2018 Off By tutuko

Uspostavljanje odnosa nakon raskida vrlo je teško, ali horoskopski vodič vam može olakšati da otvorite vrata njegovog srca i da ga ponovo osvojite. Ako ispratite ove savete ponovo će biti u vašem zagrljaju, ma koliko bio tvrdoglav.

Ovan

S ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primeti. Takođe ne vredi da čekate pravi momenat za pomirenje jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti.  Nakon toga dajte sve od sebe da održite datu reč, zbog toga što ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da uradite nešto dodatno za partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo što morate da uradite jeste da mu jasno date do znanja da je on bio u pravu. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom i tom temom. Znamo da će vam biti teško ali sve dok to ne uradite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

 

 

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ipak, ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete malo više da se potrudite. I budite dovitljivi! Ne pokušavajte da ga pozovete jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite da ispravite stvari ne smete dozvoliti da se komunikacija prekine. Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i uradite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora da oseti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Rakovi sporo pale, tako da ćete ovo možda morati da ponovite i nekoliko puta.

Lav

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se zbog svog “grega” i naglasite da vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem.  Učinite sve kako biste pokazali da ste vredni njegove ljubavi. I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.

Devica

Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, sredite se, a dolazi do vas kući obavezno počistite stan.  Svoju grešku ćete najbolje očistiti ako očistite sve oko sebe.  Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, jer device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2