Kakav ste prijatelj u nevolji: OVAN će pritrčati u POMOĆ čoveku u NEVOLJI, ma ko TO BIO,BIK je pouzdan a LAV velikodušan!

Kakav ste prijatelj u nevolji: OVAN će pritrčati u POMOĆ čoveku u NEVOLJI, ma ko TO BIO,BIK je pouzdan a LAV velikodušan!

11 марта, 2018 Off By tutuko

Prijatelja ćete najbolje upoznati kada ste u nevolji. Ali, u ovom tekstu ćete upoznati kakav je koji horoskopski znak kada treba pomoći osobi u problemu.

OVAN

Ovan je impulsivan i pravdoljubiv (ne podnosi prljavu igru), pa će na licu mesta, pritrčati u pomoć čoveku u nevolji, ma ko to bio. I tako stiče prijatelje, mada baš nema previše živaca za one koji su ophrvani nekim hroničnim problemima. Uvek spreman da pomogne, stvoriće se tamo gde je potreban ako ga prijatelj pozove, a pošto je snalažljiv, spretan i duhovit, svoj nepresušni entuzijazam, obavezno prenosi i na druge.

BIK

Bik se sporo zagreva, ali se sporo i hladi, pa kad on nekome postane prijatelj, to je takoreći za sva vremena – pouzdan je, veran i naravno posesivan. Nemojte mu se zamerati pričajući mu o nekim drugim i boljim prijateljima od njega, jer mu je teško da podnese pomisao da može da vam bude lepše sa drugima, a da njega nema u tom društvu. Prijatelje ceni po načinu kako reaguju kad njemu ustreba pomoć, čak iako ništa ne mogu da urade u tom trenutku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4