KAD DUŠA ZABOLI: Ovan traži SPAS u društvu PRIJATELJA, patnja razdire LAVLJE srce,JARAC teško otvara DUŠU!

KAD DUŠA ZABOLI: Ovan traži SPAS u društvu PRIJATELJA, patnja razdire LAVLJE srce,JARAC teško otvara DUŠU!

11 марта, 2018 Off By tutuko

Blizanci

Sportski duh Blizance spasava od prevelike patnje, što ne znači da nemaju dušu. Imaju, i te kako, ali umeju dobro da se zaštite i podignu zid oko sebe. Neće dozvoliti da ih osećanja slamaju, da pate, jer neće znati kako da se izbore sa takvim mukama. Radiće kao manijaci, otputovaće negde, telefoniraće više nego obično, ali sami sa sobom neće ostati, jer tada ih duša najviše boli, a oni to ne mogu da podnesu.

Rak

Patnja, uglavnom ljubavna, sastavni je deo života, pa će Rak kao pravi mazohista samo pothranjivati svoje muke i svoj bol. Negde će se zavući, družiće se sa čašicom ili će navaliti na hranu, iako bi najradije iskočio iz sopstvene kože. A kad to oseti, otići će u kafanu gde je najčešće odlazio sa onim ko mu je dušu toliko ranio i tražiti utehu u društvu konobara, prijatelja i poznanika.

Lav

Drama je svuda oko njega, a najviše u njegovoj ranjenoj duši, ali to niko ne može da razume, jer koliko do juče Lav je bio toliko srećan da je podsticao i hrabrio druge, a sada ne zna šta će sa svojim bolom. Hoće li moći da izdrži da ne ‘pukne’, hoće li svi oko njega shvatiti koliko mu je teško i da nije samo njegov ponos povređen? Jer, patnja peče i razdire lavlje srce i svi to treba da znaju, bez obzira da li mogu da mu pomognu.

Devica

Iako je bije glas da je praktična i bezosećajna, da samo misli na posao, jer stalno nešto radi uvek okupirana svojim obavezama, o kako se varaju… Kad devicu duša zaboli teško da će to ikome moći da objasni, možda posle izvesnog vremena kad sve prođe, ali hoće li je ikada proći taj tupi bol, ta pustoš u srcu, taj osećaj beznađa… Patiće u sebi, a svi će misliti da je Devica jaka. Bolje i tako nego da je žale.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4