HOROSKOPSKI ZNAKOVI koji će vam napraviti PAKAO od ŽIVOTA, ako RASKINETE sa NJIMA

HOROSKOPSKI ZNAKOVI koji će vam napraviti PAKAO od ŽIVOTA, ako RASKINETE sa NJIMA

7 марта, 2018 Off By tutuko

Prava je rijetkost da se nakon raskida održava kontakt sa bivšim, mnogo su češće osvete i razne sitne pakosti.

Raskid nije nimalo prijatna stvar. Neki to prosto ne opraštaju i koriste svaku priliku za osvetu, a drugi su smireniji, koliko god da je teško, ipak ostaju u dobrim odnosima sa bivšim partnerima…

Prema horoskopskim znacima, ovi znakovi su najgori kada ih ostavite.

Lav

Sasvim je sigurno da da Lavovi ne podnose svoje bivše. Čak ne mogu da vorave u istoj prostoriji sa tom osobom. Očigledno je da oni raskid ne prihvataju baš najbolje.Ako verujete da Lav nije okrutan jer voli ljude, varate se. Kada on završi sa vama, onda je završio. Ako ste pri tom povređeni, to nije njegova briga. Uradite li nešto loše za njega ili ga podcenite, baciće se u lov na vas. On želi da bude voljen i njegov ego nahranjen, ali ako oseti da mu to fali ili se neko nađe na njegovom putu i ometa obožavanje, to neće biti lepo za vas. Mnogo je ljubomoran i može da uradi užasne stvari osobi koju je nekada voleo. Tvrdoglav je i sa njim je nemoguće razgovarati i neće stati dok vas ne uništi. On voli brzinu i ako reši da vas povredi učiniće to brzo i bez trunke kajanja. Vaš bol je vaš problem bez obzira što ga je on izazvao. Vide sebe kao kraljeve, pa šta god da vas je zadesilo verovatno ste zaslužili.

Škorpija

Škorpija može biti vrlo burna i uznemirena. Kada je reč o raskidu, ona obično nema dobar osećaj za bivše partnere. Ona će ih ogovarati, čak će širiti strašne glasine o bivšem parteru. Učiniće sve da se uveri da je bivši nesrećan.Ne želite da iznervirate škorpiju, jer kada jednom postanete predmet njihovog besa neće stati dok vam se ne osvete. Ona je intenzivna i strastvena, a jednom kada krene može da postane zla. Neće stati ma koliko se svađali sa njom i ništa je neće sprečiti da bude najgora. Možda nećete ni biti svesni da je bacila pik na vas i veza vam je predivna. U jednom trenutku uradiće nešto tako okrutno da ćete pasti u nesvest. Razlog može biti i nešto što ste uradili mesecima ranije, ali je škorpija kovala zaveru smeškajući vam se u lice, a jednom kada reši da vas napadne to će biti jako i iznenada da će vas uništiti.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4