HOROSKOP za SUBOTU 14. avgust 2021. godine: Bikove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO,  Devica BRINE zbog posla, Škorpija kao i uvek FLERTUJE!

HOROSKOP za SUBOTU 14. avgust 2021. godine: Bikove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, Devica BRINE zbog posla, Škorpija kao i uvek FLERTUJE!

август 12, 2021 Off By Lenka

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

POSAO: Pokušavate da shvatite u čemu ste pogrešili i šta vas je dovelo do toga da imate nove poslovne probleme koje imate danas. Vreme je da se ozbiljno posvetite traženju rešenja.

LJUBAV: Pokažite malo fleksibilnosti u komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da vaša veza funkcioniše u konstruktivnom smislu. Važno je da date i sebi i njemu dovoljno prostora.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri bi mogli da vas muče, podložni ste nevozi, stresu i nije vam lako da se sa tim negativnim emocijama izborite. Nađite način da se opustite.

 

 

BIK

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu strategiju koja sada pokazuje odlične rezultate, i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete povoljan period za poslovne promene.

LJUBAV: Prijaće vam druženje sa voljenom osobom sa kojom ponovo imate jako dobar odnos. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja i poznanika.

ZDRAVLJE: Situacija na ovom planu je odlična. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni i da ćete imati puno energije.

 

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuju vas važne promene pa se potrudite da ispratite sve ono što je pred vama. Ostanite posvećeni poslu. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum kako bi uspeli

LJUBAV: Moguće je da ste se malo razočarali u partnera i da više niste sigurni da li želite da ostanete u toj vezi sa njim. Pred vama je period u kojem ćete imati neke emotivne dileme.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Potrebno je da se posvetite tome da menjate svoje navike i da svoj režim ishrane prilagodite potrebama vašeg organizma. Posavetujte se sa nutricionistom.

 

 

RAK

POSAO: Ne preporučuje vam se pokretanje bilo kakvih novih poslova u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete na poslovnom polju biti na neki način pasivni.

LJUBAV: Dajte sebi i partneru dovoljno vremena da neke stvari dođu na svoje mesto. Treba vam malo strpljenja da biste rešili probleme. Važno je da sada ništa ne forsirate.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da rešite zdravstvene probleme ako se tome budete posvetili.

 

 

LAV

POSAO: Nije vam teško da se izborite sa svakodnevnim problemima jer verujete u svoje sposobnosti i maksimalno ste posvećeni poslu. Očekuje vas faza u kojoj će promene biti neophodne.

LJUBAV: Niste baš otvoreni u pokazivanju osećanja i zato vam nije lako da dođete do nove veze. Potrudite se da budete sigurniji u sebe, tada će vam lakše biti i da pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj ćete na neki način biti napeti i pod stresom, a crne misli će vas proganjati uglavnom noću. Nađite način da se opustite.

 

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan koji može da bude prilično opušten. Većih problema na poslu nema i sve ide uobičajenim tokom. Ne biste trebali da budete preterano zabrinuti.

LJUBAV: Pred vama su ljubavne promene kakve niste očekivali ali na kraju dolazite do pozitivnog ishoda. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta nekih promena.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Pred vama je period u kojem bi imunitet mogao da vam bude u fazi opadanja pa je jako važno da se potrudite da povećate unos vitamina.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2