HOROSKOP za SREDU 14. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje PAKLENI DAN, a Vodoliji CVETAJU RUŽE!

HOROSKOP za SREDU 14. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje PAKLENI DAN, a Vodoliji CVETAJU RUŽE!

11 октобра, 2020 Off By Lenka

VAGA

Izbegavajte susret sa osobom koja deluje suviše intrigantno za Vaš ukus i remeti Vaše dobro raspoloženje. Zauzeti imaju manji nesporazum. Primećujete da neki saradnici imaju negativan uticaj na konačan bilans ili poslovne rezultate. Smeta Vam kada neko igra prljave igre. Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

ŠKORPIJA

Prijaće Vam romantični susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se. Na poslu nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Važno je da pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

STRELAC

Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv na susret. Ponekad novi izazovi deluju kao dodatni podsticaj. Ništa nije slučajno i zato budite uporni u svojim namerama. Nalazite se u sjajnoj formi.

JARAC

Pažljivije analizirajte partnera, postoje stvari koje ste pogrešno protumačili. Odgovorite na emotivne poruke. Na poslu budite oprezni. Vaše velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje. Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereni.

VODOLIJA

Delujete zadovoljno zbog događaja koji Vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke. Što se posla tiče, stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Nalazite se u sjajnoj formi.

RIBE

U ljubavnom odnosu ne možete dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Na poslu nije sve bajno, jer onekad nemate dovoljno strpljenja, a impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti. Mi preporučujemo plivanje.