HOROSKOP za SREDU 14. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje PAKLENI DAN, a Vodoliji CVETAJU RUŽE!

HOROSKOP za SREDU 14. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje PAKLENI DAN, a Vodoliji CVETAJU RUŽE!

11 октобра, 2020 Off By Lenka

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OVAN

Nije sve u najboljem redu. Neko određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa datom ulogom. Naravno, to vam se ne dopada. Na poslu, neko Vam predlaže neobičnu ideju. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima. Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

BIK

Na žalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare. U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari. Prijaće Vam zdraviji način ishrane.

BLIZANCI

Rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti ono što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba. Na poslu nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe. Završite na vreme svoje obaveze. U večernjim satima prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

RAK

Mimo Vaše volje, pristajete na kompromis ili na varijantu koju predlaže partner. Odlažete poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju joj činite ne predstavlja dobro rešenje. Što se zdravlja tiče, prijaće Vam relaksacija.

LAV

U odnosu sa voljenom osobom, svako od Vas je priča za sebe, sa tajanstvenim uvodom ili neobičnim ponašanjem. Poslovno, opterećeni ste različitim obavezama, jer okolina očekuje da delujete dovoljno efikasno i uspešno. Nemojte potiskivati svoje emotivne probleme.

DEVICA

Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Negde ste zatajili. Što se posla tiče, previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao dobra relaksacija.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2