HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Ukoliko ste slobodni možete da očekujete nova poznanstva. Pred vama je povoljna faza za početak veze!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Ukoliko ste slobodni možete da očekujete nova poznanstva. Pred vama je povoljna faza za početak veze!

5 јануара, 2020 Off By tutuko

OVAN

POSAO: Verujete u sebe i svoje sposobnosti, nećete dopustiti da vam bilo ko pomuti planove koje ste napravili. Spremni ste da pokažete da ste najbolji u ulozi lidera.

LJUBAV: Ukoliko se budete upustili u novu vezu, to sada neće biti pravi izbor za vas. Skloni ste emotivnim greškama. Ovaj period vam nije povoljan za početak novog odnosa.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakav oblik poroka. Pred vama je period u kojm biste mogli da budete skloni problmima sa zdravljem pogotovo kada je u pitnju jetra i holesterol.

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju na polju posla u narednom periodu. Očekuje vas povoljan period za nove poslovne odluke i prilike.

LJUBAV: Odnos sa osobom rođenom u znaku Strelca ide jako dobrim tokom i zadovoljni ste situacijom koja vlada. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobro stanje kada je u pitanju zdravlje. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljno okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste čekali na promene kada je u pitanju posao, konačno ćete uspeti da ih ostvarite. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika i šireg poslovnog okruženja.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova dešavanja. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete se generalno lepo slagati.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu stomatološku kontrolu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa zubima pa je bolje da povedete računa o sebi.

 

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do rešenja za probleme koji su vam stvarali stres i tenziju u prethodnom periodu. Današnji dan vam je povoljan za neke nove poslovne odluke.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete. Potrebno vam je jako malo hrabrosti kako biste napravili prvi korak ka njoj. Možete da očekujete neke zanimljive preokrete.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije! Pred vama je period u kojem će vam prijati da budete redovno fizički aktivni. Bolje se osećate kada ste u dobroj kondiciji.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3