HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Kritičan novčani period: Danas nikako ne ulazite u minus, možete imati veliku štetu!

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Kritičan novčani period: Danas nikako ne ulazite u minus, možete imati veliku štetu!

11 децембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće brige kada je u pitanju vaše poslovno polje. Možete da očekujete da će vam sve ići po planu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas odvede do ljubavne veze koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama je dosta nekih novih promena.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija i spremni ste da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.

 

BIK

POSAO: Saradnja sa inostranstvom vam može doneti priliku da dođete do dosta bolje poslovne i finansijske situacije. Potrudite se da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom u značajnoj meri popravite odnos. Možete da se nadate lepim zajedničkim trenucima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste preterano posvećeni svojim obavezama i da vam je potrebno više slobodnog vremena da malo predahnete. Iskoristite današnji dan za to.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete kako se osećate prema osobi do koje vam je stalo. Moguće je da često imate neke nedoumice u vezi vašeg odnosa sa njom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.

 

RAK

POSAO: Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da ćete na polju posla imati dosta stresa u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da sve češće razmišljate o prekidu veze ili braka. Očekuje vas period u kojem nećete biti preterano zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3