HOROSKOP: Očekuje vas SUDBINSKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI!

HOROSKOP: Očekuje vas SUDBINSKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI!

2 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

POSAO: Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbegavajte veća ulaganja koja bi sada mogla značajno da vas oštete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete iz prethodnog perioda. Vraća vam se komunikacija, pa i interesovanje da sa tom osobom razvijete dublji odnos.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Mirujte i obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspeha. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vaš poslovni odnos napredovao.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da nađete novu ljubav za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom. Povedite računa o tome šta jedete, pazite na rok trajanja namirnica i na to kakvo je poreklo hrane koju unosite. Vodite računa o sebi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4