Horoskop – magija ružičastog Meseca budi ljubav i novu sreću: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Škorpije

Horoskop – magija ružičastog Meseca budi ljubav i novu sreću: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Škorpije

25 априла, 2018 Off By tutuko

Ružičasti Mesec budi uspavanu energiju i donosi pozitivne promene u život, a evo na koje će horoskopske znakove najviše uticati!

Pun Mesec u aprilu jedan je od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći sa 29. na 30. april u 16. stepenu Škorpije.

Vreme punog Meseca podstiče nas na promene, a kada je u znaku transformativne Škorpije, tada nas hrabri da napravimo velike promene u životu. Pun Mesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mesec jer se smatra nosiocem ženske sreće, odnosno onaj koji pokreće prolećnu energiju.

 

Škorpija predstavlja smrt, novo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini ona je pohlepna i egoistična, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gde su potrebni. Upravo zato, pun Mesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

 

Uoči punog Meseca počnite da primećujete kakve vam misli dolaze, i što osećate. Ovo bi trebalo biti vreme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se osamite i zaštitite od sveta. Kao posledica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem meseca.

 

Pod svetlošću punog Meseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprečavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osetite tu spoznaju, bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju na putu ka istini.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2