HOROSKOP I RASKID: LAVOVIMA ništa NE MOŽE uništiti VERU U LJUBAV, OVAN kreće u NOVE POBEDE čim PROĐE „DRAMA“

HOROSKOP I RASKID: LAVOVIMA ništa NE MOŽE uništiti VERU U LJUBAV, OVAN kreće u NOVE POBEDE čim PROĐE „DRAMA“

3 марта, 2018 Off By tutuko

Blizanci

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.
Kako će preboleti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

Rak

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao celi njegov svet koji više nikada neće moći da sastavi.
Kako će preboleti: Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti neveru.

Lav

Teško pokazuje osećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže leči, pa kada osete da je kraj blizu, ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.
Kako će preboleti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

Devica

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh.
Kako će preboleti: Proći će malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4