Fizički i psihički aduti zodijaka – LAV širi RADOST oko sebe, VAGA osvaja OSMEHOM i LJUBAZNOŠĆU !

Fizički i psihički aduti zodijaka – LAV širi RADOST oko sebe, VAGA osvaja OSMEHOM i LJUBAZNOŠĆU !

март 13, 2018 Off By Altina

Fizički i psihički aduti zodijaka – Blizanci su poznati po svojoj mladolikosti, Lavove se pamti po obrvama, Djevice su uspavani vulkani, Vage su šarmeri, a Ribe sanjari….

OVAN

Hrabri ratnik

Neodoljivi su zbog svog samouvjerenog držanja, zbog drskosti i odvažnosti da izgovore ono što misle, zbog energičnosti, strasti i hrabrosti koja ih tjera u nove pustolovine.

Drže do svog izgleda, ne dopuštaju si previše masnih naslaga oko struka, imaju izražene crte lica, odijevaju se ležerno i sportski, a kad vam prilikom upoznavanja stisnu ruku i pogledaju direktno u oči, znat ćete da preko puta vas stoji netko tko je spreman na sve. Ovan će vam život podići na noge, s njim nikad nije dosadno, uvijek je spreman na akciju.

Najljepše na licu: izražene jagodice i prodoran pogled.

BIK

Ljepota senzualnosti

Senzualnost im je drugo ime. Vrlo su puteni, taktilni. Pogled će vam privući njihove pune usne, koje u kombinaciji s tamnim očima i valovitom kosom raspiruju maštu. Doimaju se smireno i odmjereno, pa ćete im poželjeti prići “bliže” kako biste doznali što skrivaju iza kontroliranog držanja.

Mogu imponirati i svojim zavidnim materijalnim statusom, a ako se uz to snalaze u kuhinji, jer oni su veliki gurmani i izvrsni kuhari, dobit ćete sjajnu kombinaciju uspješne poslovne osobe, dobrog ljubavnika i nekog tko voli dom i obitelj.

Najljepše na licu: egzotične oči i ljupki vrat.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4