DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 2. Mart 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 2. Mart 2018.godine

1 марта, 2018 Off By tutuko

Devica

Neće vam danas biti lako da pronađete ona najdublja i najsnažnija osećanja koja pomeraju planine. Moraćete iskoristiti neke više duhovne principe da biste ostavili takav utisak. To znači da ego ostavite po strani i da se stavite u poziciju partnera, kako biste stvari videli iz njegovog ugla.

Vaga

Zvezde bi danas mogle uneti malo čarolije u vašu vezu. Taman na vreme, jer ste pomislili kako već odavno nemate uzbuđenja. Pitate se da li između vas postoji strast? Sigurno je da postoji, ali je najverovatnije potrebno da se slože kockice i usaglasite, kako bi ona doživela svoj pravi momenat. Iskoristite poruku od zvezda danas.

Škorpija

Danas ćete morati pronaći razliku između strasti i romantike, jer postoji velika razlika. U vašoj vezi izgleda da jedno blokira drugo, ali to ne mora da bude tako. Sve što treba da uradite je da pronađete ključ koji otključava različite aspekte vas i vašeg partnera i onda ga iskoristite u skladu sa tim.

Strelac

Ponekad ljudi pribegavaju svakakvim manipulativnim igrama u vezi, kako bi dobili ono što žele ili jednostavno privukli pažnju. Naravno, uglavnom je dovoljno samo da se kaže šta se želi, ali to se ne radi zbog straha od odbijanja. Danas biste mogli biti u prilici da razumete sebe kada se radi o tako nečemu. Razmislite kako različite igre u stvari udaljuju vas i partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4