DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 2. Mart 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 2. Mart 2018.godine

1 марта, 2018 Off By tutuko

Blizanci

Ponekad u životu, bez obzira koliko ste pokušavali da dostignete cilj i isprobali sve pouzdane metode koje koriste drugi, jednostavno nešto ne štima. Zvezde vam poručuju da vaš ljubavni život treba podići na viši nivo i uneti malo više strasti. Iskoristite sve materijalne stvari koje su vam pri ruci da napravite pravu romantičnu atmosferu večeras. Strast će doći sama od sebe.

Rak

Koliko ste puta rekli svom partneru kako se osećate i koliko vam znači, a nije bilo nikakve reakcije sa njegove strane, kao da vam ne veruje? Zvezde vam danas nude priliku da pronađete sasvim novi način da stvorite romantičnu situaciju. Napravite sami jednostavnu romantičnu večeru, ne zaboravite vino, muziku i cveće. Neće ostati ravnodušan i sigurno će vam poverovati.

Lav

Danas ćete pod uticajem astralne energije biti strastveniji nego inače. Međutim, vi uglavnom samo fantazirate umesto da krenete u akciju. Postarajte se danas da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji i krenite. Neko savršen nalazi se upravo ispred vas, a vi nikako ne biste voleli da to propustite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4