DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. Februar 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. Februar 2018.godine

фебруар 20, 2018 Off By Altina

Juče smo najavili bolje dane koji dolaze, pa da krenemo sa prvim koga će da obeleži pozitivnija atmosfera konjukcije Venere i Neptuna, sekstila Markura i Saturna. Ako ste juče bili malo rasejani, kuvalo vam je u stomaku, bili ste bezvoljni ili spremni na prepirke, danas će biti totalno obrnuto – opušteno.Danas je dan za kreativnost, inspiraciju, rad na započetim poslovima i planiranje novih. Moguće je da upadnete u neke „nove priče“, upoznate nove ljude, započnete nove poslove. Nemojte samo da se bakćete sa novcem, još nije vreme za oplodnju vaših sredstava.
Odlično je veče i za one dublje razgovore sa voljenom osobom ili prijateljima, za razotrkivanje nekih manjih tajni i stvari koje vas muče.
Dobra energija nam danas dolazi sa neba, prihvatite je i iskoristite na najbolji način.
Lep dan vam želimo.

ovan

POSAO
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh.
LJUBAV
Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro ako umete da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
ZDRAVLJE
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4