DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 5. Mart 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 5. Mart 2018.godine

4 марта, 2018 Off By tutuko

Nova sedmica nam stiže, krećemo opet u jedan sedmodnevni ciklus, a danas će veći deo nas da ga započne sa nekom tugom, duboko dole u stomaku, prisetićemo se nekih lepih trenutaka koje smo preživeli, lepih reči koje su nam izrečene ili nekih lepih zamisli koje smo imali u glavi a nismo ih ostvarili. Moguće je da se danas suočite sa nekim bolnim temama do ranije, pa se trgnite kako znate i umete, kroz priču i komunikaciju sa osobama oko vas, kako biste se trgli iz melanhonije i vratili u sadašnjost.

Nije tako lep dan pred nama, kao i ovo vreme, osećanja će biti tmurna, isto tako i želja i volja za radom, nekako izvucite one poslednje atome energije i iskoristite ih za borbu protiv tog stanja. Drugi deo dana će vam i te kako dobro doći da se malo opustite, posvetite sebi i onima do kojih vam je u tom trenutku stalo, pa to i uradite, opuštajte se, punite se pozitivnom energijom i idemo u bolje sutra!

ovan

POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting.
LJUBAV
Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4