Devica neka se DANAS spremi za veliko razočarenje, a OVA DVA ZNAKA nek nabace kez – jer čeka ih NEVEROVATNO dobra stvar u životu!

Devica neka se DANAS spremi za veliko razočarenje, a OVA DVA ZNAKA nek nabace kez – jer čeka ih NEVEROVATNO dobra stvar u životu!

26 јуна, 2018 Off By tutuko

Ovan

Ako želite da rešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost. Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto po tom pitanju. Pad imuniteta.

 

Bik

Trenutni položaj Meseca vas podstiče na nesigurnost i zato izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme rešavajte na pozitivan način. Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije. Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci

Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje poslovni rezultati. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Nemojte oklevati već preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima. Odlično se osećate.

 

Rak

Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama. Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak. Dobro se osećate.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3